Άκουσε ποινή 43χρονος που έβαλε φωτιά σε κατάστημα – Συνελήφθη μετά από μαρτυρία

Άκουσε ποινή 43χρονος  που έβαλε φωτιά σε κατάστημα – Συνελήφθη μετά από μαρτυρία

Ποινή φυλάκισης 8 χρόνων σε άντρα ηλικίας 43 ετών υπέβαλε σήμερα (17 Μαρτίου), το Κακουργιοδικείο Λάρνακας, αφού τον βρήκε ένοχο στην κατηγορία του εμπρησμού.

Πρόκειται για αδίκημα που διαπράχθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2023 όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε κατάστημα τις πρωινές ώρες. Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για εμπρησμό, ενώ στο πλαίσιο των εξετάσεων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του καταδικασθέντα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Η νέα συνάντηση σήμερα, του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν πραγματοποιείται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό διατηρείται στο διπλωματικό προσκήνιο, χωρίς όμως να διακρίνεται ακόμη καθαρός δρόμος προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE