Άκουσε ποινή 43χρονος που έβαλε φωτιά σε κατάστημα – Συνελήφθη μετά από μαρτυρία

Άκουσε ποινή 43χρονος  που έβαλε φωτιά σε κατάστημα – Συνελήφθη μετά από μαρτυρία

Ποινή φυλάκισης 8 χρόνων σε άντρα ηλικίας 43 ετών υπέβαλε σήμερα (17 Μαρτίου), το Κακουργιοδικείο Λάρνακας, αφού τον βρήκε ένοχο στην κατηγορία του εμπρησμού.

Πρόκειται για αδίκημα που διαπράχθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2023 όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε κατάστημα τις πρωινές ώρες. Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για εμπρησμό, ενώ στο πλαίσιο των εξετάσεων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του καταδικασθέντα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύγκρουση με φόντο το «Συμβούλιο Τραμπ»: «Ιστορική Διολίσθηση» βλέπει το ΑΚΕΛ – «Τέλος στην πολιτική της άδειας καρέκλας» απαντά η Κυβέρνηση

Σύγκρουση με φόντο το «Συμβούλιο Τραμπ»: «Ιστορική Διολίσθηση» βλέπει το ΑΚΕΛ – «Τέλος στην πολιτική της άδειας καρέκλας» απαντά η Κυβέρνηση

Η απόφαση της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη να συμμετάσχει στη συνάντηση του υπό συγκρότηση «Συμβουλίου Ειρήνης» του Ντόναλντ Τραμπ πυροδότησε μια νέα, σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στο ΑΚΕΛ και το Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE