Άκουσε ποινή 43χρονος που έβαλε φωτιά σε κατάστημα – Συνελήφθη μετά από μαρτυρία

Άκουσε ποινή 43χρονος  που έβαλε φωτιά σε κατάστημα – Συνελήφθη μετά από μαρτυρία

Ποινή φυλάκισης 8 χρόνων σε άντρα ηλικίας 43 ετών υπέβαλε σήμερα (17 Μαρτίου), το Κακουργιοδικείο Λάρνακας, αφού τον βρήκε ένοχο στην κατηγορία του εμπρησμού.

Πρόκειται για αδίκημα που διαπράχθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2023 όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε κατάστημα τις πρωινές ώρες. Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για εμπρησμό, ενώ στο πλαίσιο των εξετάσεων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του καταδικασθέντα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE