Δεύτερο κρούσμα μηνιγγίτιδας στην Κύπρο - Τι αναφέρει το Υπουργείο Υγείας

Δεύτερο κρούσμα μηνιγγίτιδας στην Κύπρο - Τι αναφέρει το Υπουργείο Υγείας

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του κράτους καθώς εντοπίστηκε δεύτερο κρούσμα μηνιγγίτιδας, αυτή την φορά στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Υπουργείου Υγείας, πρόκειται για βρέφος μηνών από την Πάφο το οποίο μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.

Ο κ. Δημήτρης Κωνσταντίνου ξεκαθάρισε στο ThemaOnline πως το δεύτερο κρούσμα δεν σχετίζεται με το κρούσμα σε σχολείο της Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE