Δεύτερο κρούσμα μηνιγγίτιδας στην Κύπρο - Τι αναφέρει το Υπουργείο Υγείας

Δεύτερο κρούσμα μηνιγγίτιδας στην Κύπρο - Τι αναφέρει το Υπουργείο Υγείας

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του κράτους καθώς εντοπίστηκε δεύτερο κρούσμα μηνιγγίτιδας, αυτή την φορά στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Υπουργείου Υγείας, πρόκειται για βρέφος μηνών από την Πάφο το οποίο μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.

Ο κ. Δημήτρης Κωνσταντίνου ξεκαθάρισε στο ThemaOnline πως το δεύτερο κρούσμα δεν σχετίζεται με το κρούσμα σε σχολείο της Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE