Δεύτερο κρούσμα μηνιγγίτιδας στην Κύπρο - Τι αναφέρει το Υπουργείο Υγείας

Δεύτερο κρούσμα μηνιγγίτιδας στην Κύπρο - Τι αναφέρει το Υπουργείο Υγείας

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του κράτους καθώς εντοπίστηκε δεύτερο κρούσμα μηνιγγίτιδας, αυτή την φορά στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Υπουργείου Υγείας, πρόκειται για βρέφος μηνών από την Πάφο το οποίο μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.

Ο κ. Δημήτρης Κωνσταντίνου ξεκαθάρισε στο ThemaOnline πως το δεύτερο κρούσμα δεν σχετίζεται με το κρούσμα σε σχολείο της Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE