Μαίνεται ακόμη η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι – «Σηκώνουν» και drone

Μαίνεται ακόμη η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι – «Σηκώνουν» και drone

Η πυρκαγιά στην επαρχία Λεμεσού συνεχίζει να είναι σε εξέλιξη.

Τρία μέτωπα έχουν ελεγχθεί αλλά ένα μέτωπο συνεχίζει να είναι εκτός ελέγχου, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή.

Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Καίγονται ξηρά χόρτα, χαμηλή άγρια βλάστηση και αριθμός δέντρων. Συνολικά από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκαν οκτώ στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από τους Σταθμούς Λεμεσού και Σταθμούς Υπαίθρου.

Ανταποκρίθηκε επίσης το Προωθημένο Κέντρο ελέγχου για πτήση Σ.μη.Ε.Α (Σύστημα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών – drone).

Εκ μέρους του Τμήματος Δασών επιχειρούν άλλα τρία πυροσβεστικά οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE