Πολύνεκρο ναυάγιο: Συνεχίζεται η επιχείρηση του ΚΣΕΔ – Εξανεμίζονται οι ελπίδες για επιζώντες

Πολύνεκρο ναυάγιο: Συνεχίζεται η επιχείρηση του ΚΣΕΔ – Εξανεμίζονται οι ελπίδες για επιζώντες

Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης, το ΚΣΕΔ Λάρνακας ανακοινώνει ότι η επιχείρηση Έρευνας και Διάσωσης, η οποία διεξάγεται από χθες στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο εντός της Περιοχής Ευθύνης Έρευνας – Διάσωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας (FIR Λευκωσίας), συνεχίζεται χωρίς νεότερα ευρήματα.

Η ενημέρωση στάλθηκε στις 18:57 το απόγευμα της Τρίτης.

Στην περιοχή επιχειρούν υπό τον συντονισμό του ΚΣΕΔ ελικόπτερο, σκάφη και Μη-επανδρωμένο αεροσκάφος της Εθνικής Φρουράς, ελικόπτερο και

σκάφη της ΜΑΕΠ και της Λιμενικής Αστυνομίας, Νοσηλευτές της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του ΟΚΥπΥ και προσωπικό της Αστυνομίας.

Επίσης στην επιχείρηση συμμετέχουν ελικόπτερα της 84 Squadron Ακρωτηρίου και παραπλέοντα εμπορικά πλοία.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Μέχρι στιγμής έχουν ανευρεθεί 2 επιζώντες και 7 νεκροί, οι οποίοι έχουν παραδοθεί στις αρμόδιες αρχές της Δημοκρατίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE