Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Ανεξέλεγκτο ένα μέτωπο – Δυσχεραίνουν το έργο οι άνεμοι – Ανακλήθηκε και προσωπικό

Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Ανεξέλεγκτο ένα μέτωπο – Δυσχεραίνουν το έργο οι άνεμοι – Ανακλήθηκε και προσωπικό

Η πυρκαγιά συνεχίζει να έχει μέτωπο ανεξέλεγκτο σε αργάκι. Συνεχίζουν να πνέουν άνεμοι στην περιοχή και δυσχεραίνουν το έργο της πυρόσβεσης.

Επιπρόσθετα υπάρχει δυσκολία στην προσέγγιση των επίγειων δυνάμεων λόγω δυσβατότητας του εδάφους. Ενισχύονται οι ομάδες πυρόσβεσης με άλλα τρία στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από ΕΜΑΚ και Λάρνακα.

Γίνεται ανάκληση προσωπικού σε ΕΜΑΚ και Λάρνακα. Επιπροσθέτως επιστρατεύονται προωθητές γαιών για δημιουργία πρόσβασης των επίγειων δυνάμεων και δημιουργία αντιπυρικών λωρίδων.

Η συμπεριφορά της πυρκαγιάς προσομοιάζει με συμπεριφορά πυρκαγιάς καλοκαιρινής περιόδου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.