Τρεις οικίες πήραν μπουρλότο – Εκτεταμένες οι ζημιές – Σε συναγερμό η Πυροσβεστική  

Τρεις οικίες πήραν μπουρλότο – Εκτεταμένες οι ζημιές – Σε συναγερμό η Πυροσβεστική  

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία εκτός από τα ήδη αναφερόμενα περιστατικά του τελευταίου 24ώρου, ανταποκρίθηκε συνολικά σε 32 περιστατικά, 19 πυρκαγιές και 13 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Στις 03:24 ανταπόκριση του πυροσβεστικού σταθμού Βασιλικού και ΕΜΑΚ με τέσσερα στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε τρεις  μικρές οικίες, προκατασκευασμένες από μεταλλικό σκελετό και επένδυση με OSB και γυψοσανίδες στον  Αγ. Θεόδωρο.

Από την πυρκαγιά και οι τρεις οικίες έπαθαν εκτεταμένες ζημίες.

Θα ακολουθήσει σήμερα η διερεύνηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE