Έλενα Χριστοπούλου: Tο χρηματικό ποσό που πλήρωσε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά τη μήνυση

Έλενα Χριστοπούλου: Tο χρηματικό ποσό που πλήρωσε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά τη μήνυση

Νέα δεδομένα παίρνει η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και στην Έλενα Χριστοπούλου, που έχει απασχολήσει εκτενώς τα Μέσα το τελευταίο διάστημα. Η Έλενα Χριστοπούλου κατέβαλε το ποσό των 33.000 ευρώ μετά από μήνυση που κατέθεσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα τέλη Ιανουαρίου.

Διαβάστε περισσότερα στο LifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χρίστος Κληρίδης στο «T»:  «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Χρίστος Κληρίδης στο «T»: «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αλλαγής (ΔΗΜΑΛ), Χρίστος Κληρίδης, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Themaonline, καταθέτει μια ιδιαίτερα αιχμηρή και πολυεπίπεδη παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κύπρο. Με βασικό άξονα τη διαπίστωση περί «γενικευμένης μετριότητας» στη διακυβέρνηση, ασκεί έντονη κριτική σε κρίσιμους τομείς, όπως η δικαιοσύνη, η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και η διαχείριση της ακρίβειας, επισημαίνοντας ότι το κόστος των λαθών μετακυλίεται στον πολίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE