Στο κελί για επτά μέρες ο 50χρονος που συνελήφθη για υπόθεση ναρκωτικών

Στο κελί για επτά μέρες ο 50χρονος που συνελήφθη για υπόθεση ναρκωτικών

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης για επτά μέρες εναντίον άνδρα ηλικίας 50 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εντοπισμού και κατάσχεσης πέραν των τεσσάρων κιλών ναρκωτικών, που έγινε στις 25 Μαρτίου, 2023 στη Λάρνακα.

Σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας αναφέρεται ότι «ο 50χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης 18 Μαρτίου, με δικαστικό ένταλμα σύλληψης, μετά την παράδοση του από τις Βρετανικές Βάσεις, στην Αστυνομία Κύπρου».

Προστίθεται ότι «μαζί με τον ύποπτο, παραδόθηκαν επίσης στην Αστυνομία, το χρηματικό ποσό των 128.150 ευρώ, 442 γραμμάρια κάνναβης, καθώς και άλλα τεκμήρια».

Σημειώνεται ότι «για την ίδια υπόθεση είχαν καταδικαστεί στις 14 Νοεμβρίου, 2024, από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας, δύο πρόσωπα ηλικίας 39 ετών και 28 ετών, σε ποινές φυλάκισης οκτώ και εννέα ετών, αντίστοιχα».

Ο 50χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για επτά μέρες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE