Έρευνες για το ναυάγιο: Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες παρόλες τις δυσμενείς συνθήκες

Έρευνες για το ναυάγιο: Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες παρόλες τις δυσμενείς συνθήκες

Με όλες τις δυνάμεις συνεχίζουν οι έρευνες για εντοπισμό των υπόλοιπων επιβατών του πολύνεκρου ναυαγίου ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΚΣΕΔ οι έρευνες συνεχίζονται κανονικά και σήμερα παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Φαίνεται ότι υπάρχει αρκετό κύμα στην περιοχή λόγω των ανέμων, και πρόκειται για μια τεράστια περιοχή στην οποία γίνονται οι έρευνες.

Άγνωστο είναι ακόμη αν θα συνεχιστούν και αύριο οι έρευνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE