Έρευνες για το ναυάγιο: Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες παρόλες τις δυσμενείς συνθήκες

Έρευνες για το ναυάγιο: Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες παρόλες τις δυσμενείς συνθήκες

Με όλες τις δυνάμεις συνεχίζουν οι έρευνες για εντοπισμό των υπόλοιπων επιβατών του πολύνεκρου ναυαγίου ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΚΣΕΔ οι έρευνες συνεχίζονται κανονικά και σήμερα παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Φαίνεται ότι υπάρχει αρκετό κύμα στην περιοχή λόγω των ανέμων, και πρόκειται για μια τεράστια περιοχή στην οποία γίνονται οι έρευνες.

Άγνωστο είναι ακόμη αν θα συνεχιστούν και αύριο οι έρευνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Η ώρα των αποφάσεων για το επόμενο βήμα στο κυπριακό

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Η ώρα των αποφάσεων για το επόμενο βήμα στο κυπριακό

Η σημερινή συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν που θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 στα Γραφεία Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών στην περιοχή αεροδρομίου Λευκωσίας, δεν θα κριθεί από το πόσο θετικό θα είναι το κοινό μήνυμα μετά το τέλος της. Θα κριθεί από το εάν οι δύο πλευρές, μπορούν να συμφωνήσουν στο πώς θα διαπραγματευτούν.