Χιλιάδες λίρες κρυμμένες στην τρώγλη που έμενε ηλικιωμένη στη Πάφο – Δείτε φωτογραφίες

Χιλιάδες λίρες κρυμμένες στην τρώγλη που έμενε ηλικιωμένη στη Πάφο – Δείτε φωτογραφίες

Ένα ολόκληρο θησαυρό κάτω από τρώγλη εντόπισαν συνεργεία του Δήμου Πάφου καθαρίζοντας την οικία 75χρονης που ζει κάτω από άθλιες συνθήκες, στρυμωγμένη σε σκουπίδια, εφημερίδες αλλά και χιλιάδες λίρες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην εκπομπή Alpha Καλημέρα ο δημοσιογράφος Κώστας Νάνος, την Τετάρτη συνεργεία του Δήμου Πάφου προχώρησαν άμεσα στην άρση της οχληρίας. Οι υπάλληλοι του Δήμου εφημερίδες, σκουπίδια, χρυσαφικά αλλά και σακούλες με 13.000 λίρες σε διάφορα χαρτονομίσματα και κέρματα.

Η ηλικιωμένη μετακινήθηκε για νοσηλεία και ιατρική φροντίδα μετά από έκδοση διατάγματος υποχρεωτικής εξέτασης.

Το Γραφείο Ευημερίας στο παρελθόν προσπάθησε όπως φιλοξενηθεί η 75χρονη σε Στέγη Ηλικιωμένων, προκειμένου να ζει σε αξιοπρεπείς συνθήκες, κάτι το οποίο η ηλικιωμένη δεν αποδέχθηκε.

Ο Κώστας Νάνος πρόσθεσε πως πρόκειται για υποστατικά τα οποία έχουν απαλλοτριωθεί για αρχαιολογικούς σκοπούς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε εξέλιξη οι διευρυμένες συνομιλίες στο Κίεβο - Τα θέματα που θα απασχολήσουν

Σε εξέλιξη οι διευρυμένες συνομιλίες στο Κίεβο - Τα θέματα που θα απασχολήσουν

Ξεκίνησαν οι διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και Πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντιμίλ Ζελένσκι.

BEST OF TOTHEMAONLINE