Πέτρος Φιλιππίδης: Η αναφορά στην Αθηνά Οικονομάκου και η απάντηση της μάρτυρα για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Πέτρος Φιλιππίδης: Η αναφορά στην Αθηνά Οικονομάκου και η απάντηση της μάρτυρα για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Συνεχίζεται σήμερα, Πέμπτη 20 Μαρτίου, η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Εφετείο. Από το πρωί εξετάζονται οι μάρτυρες της δεύτερης καταγγέλλουσας, που ισχυρίζεται ότι ο κατηγορούμενος ηθοποιός και σκηνοθέτης αποπειράθηκε να την κακοποιήσει σεξουαλικά μέσα στο αυτοκίνητό του, το 2014.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, έγινε αναφορά στο όνομα της Αθηνάς Οικονομάκου από τη δικηγόρο του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ η μάρτυρας απάντησε και για τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο και τη σχέση του με την καταγγέλλουσα.

Τι ειπώθηκε μέσα στη δικαστική αίθουσα - Δείτε στο LifeNews.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE