Πέτρος Φιλιππίδης: Η αναφορά στην Αθηνά Οικονομάκου και η απάντηση της μάρτυρα για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Πέτρος Φιλιππίδης: Η αναφορά στην Αθηνά Οικονομάκου και η απάντηση της μάρτυρα για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Συνεχίζεται σήμερα, Πέμπτη 20 Μαρτίου, η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Εφετείο. Από το πρωί εξετάζονται οι μάρτυρες της δεύτερης καταγγέλλουσας, που ισχυρίζεται ότι ο κατηγορούμενος ηθοποιός και σκηνοθέτης αποπειράθηκε να την κακοποιήσει σεξουαλικά μέσα στο αυτοκίνητό του, το 2014.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, έγινε αναφορά στο όνομα της Αθηνάς Οικονομάκου από τη δικηγόρο του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ η μάρτυρας απάντησε και για τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο και τη σχέση του με την καταγγέλλουσα.

Τι ειπώθηκε μέσα στη δικαστική αίθουσα - Δείτε στο LifeNews.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE