Ιδού η κρύπτη που εντόπισαν τις 160.000 ευρώ - Χειροπέδες και σε δεύτερο πρόσωπο - Δείτε φωτογραφία

Ιδού η κρύπτη που εντόπισαν τις 160.000 ευρώ - Χειροπέδες και σε δεύτερο πρόσωπο -  Δείτε φωτογραφία

Χειροπέδες και στο δεύτερο πρόσωπο (άντρα) που καταζητείτο πέρασαν μέλη της Αστυνομίας μετά από συντονισμένη επιχείρηση, που διενήργησαν σε τρία υποστατικά στη Λευκωσία, καθώς και σε χώρο στις Κεντρικές Φυλακές.

Κατά τις έρευνες εντοπίστηκε μεγάλο χρηματικό ποσό, περίπου 160,000 ευρώ, το οποίο και έχει κατασχεθεί, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, καθώς και υπόθεσης παράνομης κατοχής περιουσίας. Για την ίδια υπόθεση προηγήθηκε η σύλληψη ενός ακόμη προσώπου.

Στη σημερινή αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν το ΤΑΕ (Ε) του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος, του Αρχηγείου Αστυνομίας, η ΥΚΑΝ, το ΟΠΕ Λευκωσίας, και η ΜΜΑΔ.

Το ΤΑΕ (Ε), του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.