ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτές τις ώρες θα είναι κλειστός ο παραλιακός δρόμος στη Λεμεσό λόγω μαραθωνίου - Όλες οι πληροφορίες

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτές τις ώρες θα είναι κλειστός ο παραλιακός δρόμος στη Λεμεσό λόγω μαραθωνίου - Όλες οι πληροφορίες

Στο οδικό δίκτυο στις αστικές περιοχές, καθώς και στους αυτοκινητοδρόμους, δεν παρατηρείται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα, το πρωί σήμερα Σάββατο, 22 Μαρτίου.

Στις περιοχές του Τροόδους οι δρόμοι είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα. Ολισθηροί λόγω παγετού είναι οι δρόμοι Κακοπετριάς-Πεδουλά, Πεδουλά-Προδρόμου, και Προδρόμου-Τροόδους.

Στη Λεμεσό, λόγω διεξαγωγής αγώνων μαραθωνίου, από τις 8.00 το πρωί, μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι, ο παραλιακός δρόμος θα είναι κλειστός για την τροχαία κίνηση, από τη συμβολή των οδών Σπύρου Αραούζου και Ανεξαρτησίας, μέχρι τη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Γρίβα Διγενή.

Ενημέρωση για οδικά έργα που διεξάγονται σε διάφορα σημεία ανά το παγκύπριο και που ενδεχομένως να επηρεάζουν την κυκλοφορία, ΕΔΩ.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν υπάρχουν όρια στις προοπτικές συνεργασίας ανάμεσα σε Κύπρο-Ελλάδα-Ισραήλ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν υπάρχουν όρια στις προοπτικές συνεργασίας ανάμεσα σε Κύπρο-Ελλάδα-Ισραήλ»

Δεν υπάρχουν όρια σε ό,τι αφορά τις προοπτικές συνεργασίας ανάμεσα σε Κύπρο-Ελλάδα – Ισραήλ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε το απόγευμα τριμερή κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ κ. Βενιαμίν Νετανιάχου και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της Τριμερούς Συνόδου Κορυφής, που πραγματοποιείται στην Ιερουσαλήμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE