Εύβοια: 16χρονη κατήγγειλε ξυλοδαρμούς από συμμαθήτριά της

Εύβοια: 16χρονη κατήγγειλε ξυλοδαρμούς από συμμαθήτριά της

Ακόμα ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στην Εύβοια.

Σύμφωνα με την καταγγελία, μαθήτριας της Γ΄ Γυμνασίου από τη Νέα Αρτάκη, μία 16χρονη συμμαθήτρια της, την γρονθοκόπησε δύο φορές μέσα σε δύο ημέρες, σύμφωνα με το evima.gr.

Τις δύο επιθέσεις, σύμφωνα με την καταγγελία της 15χρονης μαθήτριας, κατέγραφαν με τα κινητά τους τηλέφωνα συμμαθητές τους.

Η Ασφάλεια Χαλκίδας σχημάτισε δικογραφία για σωματική βλάβη και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Υπενθυμίζεται πως 16χρονος από την Κύμη κατήγγειλε ξυλοδαρμό από δύο συνομήλικους του.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE