Διέρρευσε στο διαδίκτυο το βιβλίο του Αναστασιάδη - Πήρε «φωτιά» το X

Διέρρευσε στο διαδίκτυο το βιβλίο του Αναστασιάδη - Πήρε «φωτιά» το X

Λίγες ώρες μετά την επίσημη η κυκλοφορία του «Συκοφάντη» του Νίκου Αναστασιάδη, το περιεχόμενο του βιβλίου διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Οι χρήστες «κατεβάζουν» το pdf από link που έχουν παραθέσει πολλοί λογαριασμοί στο X (πρώην Twitter) και τα σχόλια παίρνουν…φωτιά!

Σίγουρα πρόκειται για μια δυσάρεστη εξέλιξη για τον τέως Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, αφού θα μειωθούν δραματικά οι πωλήσεις του βιβλίου, του οποίου τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE