Διέρρευσε στο διαδίκτυο το βιβλίο του Αναστασιάδη - Πήρε «φωτιά» το X

Διέρρευσε στο διαδίκτυο το βιβλίο του Αναστασιάδη - Πήρε «φωτιά» το X

Λίγες ώρες μετά την επίσημη η κυκλοφορία του «Συκοφάντη» του Νίκου Αναστασιάδη, το περιεχόμενο του βιβλίου διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Οι χρήστες «κατεβάζουν» το pdf από link που έχουν παραθέσει πολλοί λογαριασμοί στο X (πρώην Twitter) και τα σχόλια παίρνουν…φωτιά!

Σίγουρα πρόκειται για μια δυσάρεστη εξέλιξη για τον τέως Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, αφού θα μειωθούν δραματικά οι πωλήσεις του βιβλίου, του οποίου τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Το πόρισμα της πολύμηνης αστυνομικής διερεύνησης για την υπόθεση «Σάντυ» και τις καταγγελίες που είχαν δημοσιοποιηθεί μέσω του δημοσιογράφου και συγγραφέα Μακάριου Δρουσιώτη παρουσιάστηκε την Πέμπτη σε δημοσιογραφική διάσκεψη στη Λευκωσία, με τον Αρχηγό Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη να δηλώνει ότι δεν προέκυψε οποιαδήποτε μαρτυρία που να στοιχειοθετεί τα σοβαρά αδικήματα που είχαν καταγγελθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE