Έγραψε ιστορία ο τρομερός Καραλής: Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο με νέο πανελλήνιο ρεκόρ 6.05μ.

Έγραψε ιστορία ο τρομερός Καραλής: Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο με νέο πανελλήνιο ρεκόρ 6.05μ.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής, εξασφάλισε το ασημένιο μετάλλιο στον εν εξελίξει τελικό του αγωνίσματος, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ναϊντζίνγκ (Κίνα).

Ο Καραλής μονομαχεί για το χρυσό με τον Αρμάντ Ντουπλάντις, ο οποίος υπερέβη τα 6 και τα 6,05 μέτρα με την πρώτη προσπάθεια.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 5,70, 5,80, 5,90, 5,95 και 6,05 μέτρα, καταρρίπτοντας το πανελλήνιο ρεκόρ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE