Έγραψε ιστορία ο τρομερός Καραλής: Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο με νέο πανελλήνιο ρεκόρ 6.05μ.

Έγραψε ιστορία ο τρομερός Καραλής: Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο με νέο πανελλήνιο ρεκόρ 6.05μ.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής, εξασφάλισε το ασημένιο μετάλλιο στον εν εξελίξει τελικό του αγωνίσματος, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ναϊντζίνγκ (Κίνα).

Ο Καραλής μονομαχεί για το χρυσό με τον Αρμάντ Ντουπλάντις, ο οποίος υπερέβη τα 6 και τα 6,05 μέτρα με την πρώτη προσπάθεια.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 5,70, 5,80, 5,90, 5,95 και 6,05 μέτρα, καταρρίπτοντας το πανελλήνιο ρεκόρ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.