Έγραψε ιστορία ο τρομερός Καραλής: Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο με νέο πανελλήνιο ρεκόρ 6.05μ.

Έγραψε ιστορία ο τρομερός Καραλής: Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο με νέο πανελλήνιο ρεκόρ 6.05μ.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής, εξασφάλισε το ασημένιο μετάλλιο στον εν εξελίξει τελικό του αγωνίσματος, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ναϊντζίνγκ (Κίνα).

Ο Καραλής μονομαχεί για το χρυσό με τον Αρμάντ Ντουπλάντις, ο οποίος υπερέβη τα 6 και τα 6,05 μέτρα με την πρώτη προσπάθεια.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 5,70, 5,80, 5,90, 5,95 και 6,05 μέτρα, καταρρίπτοντας το πανελλήνιο ρεκόρ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνέρχεται σήμερα στις 4 το απόγευμα το Εθνικό Συμβούλιο, το οποίο συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για να ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, υπό το ως και της χθεσινής συνάντησής του με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, με τη συμμετοχή και της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE