Πυρκαγιά σε οικία τα ξημερώματα - Στο νοσοκομείο οι ένοικοι

Πυρκαγιά σε οικία τα ξημερώματα - Στο νοσοκομείο οι ένοικοι

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 44 περιστατικά, 32 πυρκαγιές και 12 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, εκτός από την πυρκαγιά σε οικία κατασκευασμένη με ευτελή υλικά στο Καλό Χωριό Ορεινής Επαρχίας Λευκωσίας που ανακοινώθηκε το βράδυ, στις 02:08 ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πόλεως Χρυσοχούς ανταποκρίθηκε με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα σε πυρκαγιά σε ισόγειο οικία στα Πάνω Ακουρδάλια Πάφου.

Από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σαλόνι της οικίας υπέστη εκτεταμένες ζημιές ο εξοπλισμός του.

Από του καπνούς και τα θερμά αέρια επηρεάστηκε ολόκληρη η οικία.

Οι τρεις ένοικοι παρουσίασαν ελαφρά αναπνευστικά προβλήματα και διακομίστηκαν προληπτικά στο Νοσοκομείο.

Τα αιτία της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Οι επερχόμενες βουλευτικές Τον Μάιο, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Δεν πρόκειται απλώς για μια διαδικασία ανανέωσης της λαϊκής εντολής, αλλά για μια κρίσιμη καμπή, που ενδέχεται να επανακαθορίσει τους συσχετισμούς δυνάμεων και να αναδιαμορφώσει τον κομματικό χάρτη. Το πολιτικό σύστημα, δείχνει να εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης ρευστότητας, όπου οι βεβαιότητες καταρρέουν και οι ισορροπίες μετακινούνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE