Σταύρος Παπαδούρης: Εξήγγειλε υποψηφιότητα για την Προεδρία των Οικολόγων

Σταύρος Παπαδούρης: Εξήγγειλε υποψηφιότητα για την Προεδρία των Οικολόγων

Μέσω ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξήγγειλε υποψηφιότητηα για την Προεδρία του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Βουλευτής του κόμματος, Σταύρος Παπαδούρης.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων, «Η απόφαση μου, αν και δεν ήταν εύκολη, είναι πλήρως συνειδητή, έχοντας ως πρώτιστο στόχο την ενίσχυση της πράσινης φωνής του τόπου, ενισχύοντας παράλληλα μια νέα, φρέσκα πνοή στα πολιτικά δρώμενα του τόπου, βασισμένη στις αρχές και αξίες που θέτει η Πολιτική Οικολογία».

Αυτούσια η ανάρτηση: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE