Σταύρος Παπαδούρης: Εξήγγειλε υποψηφιότητα για την Προεδρία των Οικολόγων

Σταύρος Παπαδούρης: Εξήγγειλε υποψηφιότητα για την Προεδρία των Οικολόγων

Μέσω ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξήγγειλε υποψηφιότητηα για την Προεδρία του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Βουλευτής του κόμματος, Σταύρος Παπαδούρης.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων, «Η απόφαση μου, αν και δεν ήταν εύκολη, είναι πλήρως συνειδητή, έχοντας ως πρώτιστο στόχο την ενίσχυση της πράσινης φωνής του τόπου, ενισχύοντας παράλληλα μια νέα, φρέσκα πνοή στα πολιτικά δρώμενα του τόπου, βασισμένη στις αρχές και αξίες που θέτει η Πολιτική Οικολογία».

Αυτούσια η ανάρτηση: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE