Τζόκερ: Πού παίχτηκε το τυχερό δελτίο των 7,7 εκ.

Τζόκερ: Πού παίχτηκε το τυχερό δελτίο των 7,7 εκ.

Ένα (1) τυχερό δελτίο βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη χθεσινή διαλογή της 2887ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ που κερδίζει το ποσό των €7.755.353,48.

Επίσης, τρία (3) τυχερά δελτία βρέθηκαν στην 2η κατηγορία (5) το οποίο κερδίζει το ποσό των €100.000,00 .

Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΤΕΤΑΡΤΗΣ 26/03/2025 είναι €1.000.000 τουλάχιστον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE