Συναντιούνται με Ιωάννου στο Προεδρικό οι Κυνηγοί

Συναντιούνται με Ιωάννου στο Προεδρικό οι Κυνηγοί

Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών Κωνσταντίνος Ιωάννου έχουν οι κυνηγοί μετά τη χθεσινή εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν στον αυτοκινητόδρομο.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, αντιπροσωπεία του Κινήματος Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών, μετά τη διευθέτηση της συνάντηση, βρίσκεται στο Προεδρικό Μέγαρο.

Χθες, οι κυνηγοί είχαν πραγματοποιήσει εκδήλωση διαμαρτυρίας από τις 12.00 το μεσημέρι. Συγκεκριμένα, οι κυνηγοί είχαν κλείσει με τα οχήματα τους και τις τέσσερις λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου, στο ύψος της Σκαρίνου, στην παρουσία αστυνομικής δύναμης.

Η διαμαρτυρία ολοκληρώθηκε χθες γύρω στις 13:30 όταν ο Πρόεδρος του Κινήματος Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών, Νικόλας Προδρόμου, ανέφερε ότι έλαβε διαβεβαίωση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για συνάντηση τη Δευτέρα, στο Προεδρικό Μέγαρο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοίνωσε την απόφασή του για την αθώωση του πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE