Συναντιούνται με Ιωάννου στο Προεδρικό οι Κυνηγοί

Συναντιούνται με Ιωάννου στο Προεδρικό οι Κυνηγοί

Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών Κωνσταντίνος Ιωάννου έχουν οι κυνηγοί μετά τη χθεσινή εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν στον αυτοκινητόδρομο.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, αντιπροσωπεία του Κινήματος Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών, μετά τη διευθέτηση της συνάντηση, βρίσκεται στο Προεδρικό Μέγαρο.

Χθες, οι κυνηγοί είχαν πραγματοποιήσει εκδήλωση διαμαρτυρίας από τις 12.00 το μεσημέρι. Συγκεκριμένα, οι κυνηγοί είχαν κλείσει με τα οχήματα τους και τις τέσσερις λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου, στο ύψος της Σκαρίνου, στην παρουσία αστυνομικής δύναμης.

Η διαμαρτυρία ολοκληρώθηκε χθες γύρω στις 13:30 όταν ο Πρόεδρος του Κινήματος Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών, Νικόλας Προδρόμου, ανέφερε ότι έλαβε διαβεβαίωση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για συνάντηση τη Δευτέρα, στο Προεδρικό Μέγαρο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Μια ημέρα με έντονο διπλωματικό φορτίο αναμένεται να είναι η σημερινή, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν συναντώνται στη νεκρή ζώνη, παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν. Η συνάντηση χαρακτηρίζεται ως κομβική για το μέλλον του Κυπριακού, καθώς θα διαφανεί αν υπάρχει το απαραίτητο πολιτικό έδαφος για να δημιουργηθεί μια νέα δυναμική, που θα οδηγήσει σε άτυπη πενταμερή στις αρχές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE