Εξαντλήθηκε ο προϋπολογισμός για το «Εξοικονομώ- Αναβαθμίζω στις Κατοικίες (2024)» - Ολοκληρώθηκε η υποβολή αιτήσεων

Εξαντλήθηκε ο προϋπολογισμός για το «Εξοικονομώ- Αναβαθμίζω στις Κατοικίες (2024)» - Ολοκληρώθηκε η υποβολή αιτήσεων

Ολοκληρώθηκε η υποβολή αιτήσεων για το Σχέδιο Χορηγιών «Εξοικονομώ- Αναβαθμίζω στις Κατοικίες (2024), αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, λόγω εξάντλησης του διαθέσιμου προϋπολογισμού της προκήρυξης, που ανέρχεται στα €30 εκατομμύρια.

Το Υπουργείο σημειώνει ότι η αξιολόγηση των αιτήσεων που υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά μέσω του Συστήματος Σχεδίων Χορηγιών, γίνεται με βάση τη σειρά υποβολής των προτάσεων, σύμφωνα με τις πρόνοιες του Σχεδίου.

Αναφέρεται, ακόμα, ότι τ έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Μέτρου C6.1I3 του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Κύπρου και θα χρηματοδοτηθεί από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE