Εξαντλήθηκε ο προϋπολογισμός για το «Εξοικονομώ- Αναβαθμίζω στις Κατοικίες (2024)» - Ολοκληρώθηκε η υποβολή αιτήσεων

Εξαντλήθηκε ο προϋπολογισμός για το «Εξοικονομώ- Αναβαθμίζω στις Κατοικίες (2024)» - Ολοκληρώθηκε η υποβολή αιτήσεων

Ολοκληρώθηκε η υποβολή αιτήσεων για το Σχέδιο Χορηγιών «Εξοικονομώ- Αναβαθμίζω στις Κατοικίες (2024), αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, λόγω εξάντλησης του διαθέσιμου προϋπολογισμού της προκήρυξης, που ανέρχεται στα €30 εκατομμύρια.

Το Υπουργείο σημειώνει ότι η αξιολόγηση των αιτήσεων που υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά μέσω του Συστήματος Σχεδίων Χορηγιών, γίνεται με βάση τη σειρά υποβολής των προτάσεων, σύμφωνα με τις πρόνοιες του Σχεδίου.

Αναφέρεται, ακόμα, ότι τ έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Μέτρου C6.1I3 του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Κύπρου και θα χρηματοδοτηθεί από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE