ΠΑΡΑ-THEMA

1000 ΜΠΡΑΒΟ σε Αστυνομικό στην Πάφο! Έσωσε 39χρονο που λιποθύμησε από αλλεργικό σοκ

1000 ΜΠΡΑΒΟ σε Αστυνομικό στην Πάφο! Έσωσε 39χρονο που λιποθύμησε από αλλεργικό σοκ

Μακάρι οι ειδήσεις που σας μεταφέρουμε από το Αστυνομικό Δελτίο να είναι σαν και αυτές καθώς πολλές φορές, τα μέλη της Δύναμης αποδεικνύουν έμπρακτα ότι βρίσκονται δίπλα στον πολίτη. Αυτή τη φορά μέλος της Τροχαίας στη Πάφο, έσωσε 39χρονο που μετά από τσίμπημα εντόμου λιποθύμησε.

Μέλος της Αστυνομίας (Τροχαίας Πάφου) παρείχε βοήθεια σε τουρίστα, τον οποίο εντόπισε σήμερα το πρωί στην άκρη του δρόμου στον κύριο δρόμο Κολώνης προς Αχέλεια, ενώ βρισκόταν σε περιπολία.

Ο τουρίστας ηλικίας 39 ετών, ανέφερε στον αστυφύλακα, ότι δέχθηκε τσίμπημα από έντομο στο λαιμό με αποτέλεσμα να πάθει αλλεργικό σοκ. Το μέλος της Αστυνομίας, αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο, ενώ παράλληλα παρείχε στον 39χρονο (ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του) τις πρώτες βοήθειες με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τις ανακτήσει.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε ότι υπέστη αλλεργία και αφού του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή κρατήθηκε για νοσηλεία και στη συνέχεια του δόθηκε εξιτήριο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top