Αγρίεψε και θα μας δέρει ούλλους ο Κωνσταντίνος των αντρικών καλλιστείων! (VIDEO) Δείτε πρώτοι την οντισιόν του

Αγρίεψε και θα μας δέρει ούλλους ο Κωνσταντίνος των αντρικών καλλιστείων! (VIDEO) Δείτε πρώτοι την οντισιόν του

Οι μέρες πέρασαν και πλέον μετρούμε ώρες για να δούμε την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Mr Cyprus.

Γράφει ο Στέφανος Χαραλάμπους – Lifestyle Editor

Όπως σας είχαμε πει, εμείς βρεθήκαμε στο στούντιο 2 του Sigma και είδαμε από κοντά τη διαδικασία επιλογής.

Ο Κωνσταντίνος Σπανός, ήταν ένας από τους διαγωνιζόμενους που φαίνεται να ξεχώρισαν, αφού πέρα από το καλό του παρουσιαστικό, ξεδίπλωσε και το ταλέντο του μπροστά από την κριτική επιτροπή.

Αφού έδειξε τις άγριες ικανότητες του στην πυγμαχία, έπειτα ηρέμησε, τους χαμογέλασε κι έκανε και ένα μίνι χορευτικό. Τελικά δεν έδειρε κανέναν.

Δείτε τον:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.