Αυτό είναι το νέο παραλιακό must-visit spot της Αγίας Νάπας – Δείτε φωτογραφίες

Αυτό είναι το νέο παραλιακό must-visit spot της Αγίας Νάπας – Δείτε φωτογραφίες

Μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη, σε ένα μέρος όπου η πολυτέλεια, η γαστρονομία και η διασκέδαση γίνονται ένα, υπόσχεται το Kavo στην Αγία Νάπα.

Είναι νέο project, seaside restaurant & bar που ανοίγει τις πόρτες του αυτό το καλοκαίρι.

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στις πολυτελείς cabanas απολαμβάνοντας signature cocktails και premium γεύσεις.

Το μενού του kavo έχει δημιουργηθεί από εξαιρετικούς σεφ και περιλαμβάνει φρέσκα τοπικά υλικά, gourmet πιάτα και δημιουργικές γεύσεις που συνδυάζουν τη Μεσογειακή παράδοση με τις μοντέρνες τάσεις της παγκόσμιας κουζίνας. Στο γευστικό ταξίδι θα συναντήσετε επίσης αυθεντικές sushi δημιουργίες για τους λάτρεις της Ασιατικής κουζίνας.

Κάθε απόγευμα το Kavo μεταμορφώνεται σε έναν κοσμοπολίτικο προορισμό, με DJ sets, exclusive events και ζωντανής μουσικής με θέα την Αγία Νάπα. Επιπλέον, ο χώρος είναι ιδανικός για ιδιωτικές εκδηλώσεις, όπως γάμους, bachelor parties και VIP gatherings, με premium εξυπηρέτηση και tailor-made εμπειρίες.

Και το καλύτερο….διαθέτει δωρεάν ιδιωτικό πάρκινγκ.

Αναμένεται ακόμη η ημερομηνία του grand opening.

Δείτε φωτογραφίες

Με πληροφορίες από το Check in Cyprus

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.