39χρονη μητέρα στον Πειραιά κακοποιούσε τα 4 παιδιά της - Τα χτυπούσε με καλώδιο και τα δάγκωνε

39χρονη μητέρα στον Πειραιά κακοποιούσε τα 4 παιδιά της - Τα χτυπούσε με καλώδιο και τα δάγκωνε

Στη σύλληψη μιας 39χρονης γυναίκας η οποία κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος των τεσσάρων ανήλικων παιδιών της προχώρησαν αστυνομικοί στον Πειραιά.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης χτύπησε και προκάλεσε σωματικές βλάβες στον 10χρονο γιο της.

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση, διαπίστωσαν ότι η 39χρονη είχε επιδείξει ανάλογη συμπεριφορά και στα άλλα τρία παιδά της, 17, 15 και εννέα ετών.

Κατά πληροφορίες στους αστυνομικούς κατέθεσε, μάλιστα, και η 17χρονη περιγράφοντας όσα περνούσε μαζί με τα αδέλφια της στα χέρια της μητέρας τους.

Σύμφωνα με το STAR τα παιδιά γίνονται αποδέκτες λεκτικής βίας και χτυπημάτων με καλώδιο και σκουπόξυλο για ασήμαντες αφορμές ενώ σε κάποιες περιπτώσεις η 39χρονη τα δάγκωνε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE