Σοκ στη Μυτιλήνη: Λιμενικοί εντόπισαν ακέφαλη σορό στη θάλασσα

Σοκ στη Μυτιλήνη: Λιμενικοί εντόπισαν ακέφαλη σορό στη θάλασσα

Μια ακέφαλη σορό σε προχωρημένη σήψη εντόπισαν λιμενικοί το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στη θαλάσσια περιοχή «Τσόνια» της Μυτιλήνης.

Η σορός, ύψους 1,20 εκ. εντοπίστηκε χωρίς το κεφάλι και το αριστερό χέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός είχε τζιν παντελόνι χρώματος μπλε, πράσινη μπλούζα και κάλτσες.

Οι λιμενικοί μετέφεραν τη σορό αρχικά στο λιμάνι της Μυτιλήνης και στη συνέχεια στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Βορείου Αιγαίου, για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση για την υπόθεση διεξάγει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE