Μάχη για τη ζωή του δίνει 20χρονος οδηγός μοτοσικλέτας μετά από σοβαρό τροχαίο στην Αχαΐα

Μάχη για τη ζωή του δίνει 20χρονος οδηγός μοτοσικλέτας μετά από σοβαρό τροχαίο στην Αχαΐα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ένας 20χρονος οδηγός δικύκλου, μετά από σοβαρό τροχαίο που έγινε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στη Δυτική Αχαΐα.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, το ατύχημα συνέβη κοντά στην περιοχή του Ριόλου , όταν δύο δίκυκλα συγκρούστηκαν με ΙΧ, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Σοβαρά τραυματισμένος είναι και ο δεύτερος οδηγός του δικύκλου, ο οποίος επίσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου διεξάγει η Τροχαία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.