Video που σοκάρει: Κατέρρευσε γέφυρα στο Πεκίνο

Video που σοκάρει: Κατέρρευσε γέφυρα στο Πεκίνο

Μια γέφυρα στη βορειοανατολική συνοικία Σουνγί του Πεκίνου κατέρρευσε το πρωί της Τετάρτης, αφού ξέσπασε φωτιά στη δομή της, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές και βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως μεταδίδει το Associated Press, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, καθώς η γέφυρα ήταν ήδη κλειστή για την κυκλοφορία.

 

 

Πρόκειται για τη Γέφυρα του Ποταμού Τσαομπάι, η οποία υπέστη ζημιές μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί. Η φωτιά κατασβέστηκε αργότερα, ενώ οι αρχές διερευνούν τα αίτιά της. Η πρόσβαση στη γέφυρα είχε αποκλειστεί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, όταν το κεντρικό τμήμα της κατέρρευσε λόγω εξασθένησης της δομής.

 

 

Βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν πυκνούς γκρίζους καπνούς να βγαίνουν από τα πλαϊνά της γέφυρας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE