Αγνοούμενος τουρίστας: Άκαρπες οι προσπάθεις - Μάχη με τον χρόνο - Η ανακοίνωση του ΚΣΕΔ

Αγνοούμενος τουρίστας: Άκαρπες οι προσπάθεις - Μάχη με τον χρόνο - Η ανακοίνωση του ΚΣΕΔ

Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης το ΚΣΕΔ Λάρνακας ανακοινώνει ότι η επιχείρηση Έρευνας και Διάσωσης για εντοπισμό αγνοούμενου ατόμου στη θαλάσσια περιοχή κόλπου Χρυσοχούς, συνεχίστηκε και την νύχτα χωρίς οποιαδήποτε αποτέλεσμα.

Όπως σημειώνεται, η επιχείρηση θα συνεχιστεί και σήμερα με τη συμμετοχή Ελικοπτέρου και Μη Επανδρωμένου Αεροσκάφους της Εθνικής Φρουράς, Ελικοπτέρου και πεζών περιπόλων της Αστυνομίας, πλωτών μέσων της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας καθώς και Ομάδας Μη Επανδρωμένων Ελικοφόρων Αεροσκαφών και Εθελοντών της Πολιτικής Άμυνας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE