Αγνοούμενος τουρίστας: Άκαρπες οι προσπάθεις - Μάχη με τον χρόνο - Η ανακοίνωση του ΚΣΕΔ

Αγνοούμενος τουρίστας: Άκαρπες οι προσπάθεις - Μάχη με τον χρόνο - Η ανακοίνωση του ΚΣΕΔ

Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης το ΚΣΕΔ Λάρνακας ανακοινώνει ότι η επιχείρηση Έρευνας και Διάσωσης για εντοπισμό αγνοούμενου ατόμου στη θαλάσσια περιοχή κόλπου Χρυσοχούς, συνεχίστηκε και την νύχτα χωρίς οποιαδήποτε αποτέλεσμα.

Όπως σημειώνεται, η επιχείρηση θα συνεχιστεί και σήμερα με τη συμμετοχή Ελικοπτέρου και Μη Επανδρωμένου Αεροσκάφους της Εθνικής Φρουράς, Ελικοπτέρου και πεζών περιπόλων της Αστυνομίας, πλωτών μέσων της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας καθώς και Ομάδας Μη Επανδρωμένων Ελικοφόρων Αεροσκαφών και Εθελοντών της Πολιτικής Άμυνας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.