Αγνοούμενος τουρίστας: Άκαρπες οι προσπάθεις - Μάχη με τον χρόνο - Η ανακοίνωση του ΚΣΕΔ

Αγνοούμενος τουρίστας: Άκαρπες οι προσπάθεις - Μάχη με τον χρόνο - Η ανακοίνωση του ΚΣΕΔ

Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης το ΚΣΕΔ Λάρνακας ανακοινώνει ότι η επιχείρηση Έρευνας και Διάσωσης για εντοπισμό αγνοούμενου ατόμου στη θαλάσσια περιοχή κόλπου Χρυσοχούς, συνεχίστηκε και την νύχτα χωρίς οποιαδήποτε αποτέλεσμα.

Όπως σημειώνεται, η επιχείρηση θα συνεχιστεί και σήμερα με τη συμμετοχή Ελικοπτέρου και Μη Επανδρωμένου Αεροσκάφους της Εθνικής Φρουράς, Ελικοπτέρου και πεζών περιπόλων της Αστυνομίας, πλωτών μέσων της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας καθώς και Ομάδας Μη Επανδρωμένων Ελικοφόρων Αεροσκαφών και Εθελοντών της Πολιτικής Άμυνας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE