Ισχυρός σεισμός 5,9 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη

Ισχυρός σεισμός 5,9 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη

Ισχυρός σεισμός 6,2 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Κωνσταντινούπολη το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ ακολούθησε μετασεισμός 5,5 Ρίχτερ.

 
Άλλος ενας σεισμός είχε σημειωθεί μισή ώρα νωρίτερα, όταν αναστάτωσε την ανατολική Θράκη το μεσημέρι της Τετάρτης, όντας αισθητός και σε περιοχές της Κωνσταντινούπολης.

Ο σεισμος ήταν μεγέθους 3,9 Ρίχτερ, στη θάλασσα του Μαρμαρά, στην ενδιάμεση απόσταση μεταξύ Ραιδεστού και Κωνσταντινούπολης. Όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία Εκτάκτων Καταστροφών της Τουρκίας (AFAD) ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 6,9 χιλιόμετρα.
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE