Το μήνυμα Χριστοδουλίδη για τον Πάπα Φραγκίσκο – «Προώθησε τη συνεργασία»

Το μήνυμα Χριστοδουλίδη για τον Πάπα Φραγκίσκο – «Προώθησε τη συνεργασία»

Ο λόγος και οι δράσεις του Ποντίφικα συνέδραμαν με συνέπεια την προσπάθεια για συνεννόηση και συνεργασία κρατών, θρησκειών και δογμάτων, ανέφερε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου στην κηδεία του οποίου παρέστη.

«Η Χριστιανοσύνη πενθεί για την απώλεια ενός ιεράρχη, ο οποίος εργάστηκε με αφοσίωση υπηρετώντας τις αξίες της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αγάπης και της αλληλεγγύης», σημείωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης τόνισε στην ανάρτησή του ότι ο λόγος και οι δράσεις του Ποντίφικα συνέδραμαν με συνέπεια την προσπάθεια για συνεννόηση και συνεργασία κρατών, θρησκειών και δογμάτων, και ήταν θιασώτης της ειρήνης, του διαλόγου, της συνύπαρξης λαών και πολιτισμών.

«Αποχαιρετούμε τον Πάπα Φραγκίσκο με αισθήματα απεριόριστου σεβασμού και εκτίμησης», σημείωσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος και της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Τοποθετήθηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ινδία, τα μεγάλα νομοθετήματα που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής, τα ζητήματα δημόσιας ασφάλειας, αλλά και το προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE