Φονική πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στην Ινδία - Τουλάχιστον 15 νεκροί

Φονική πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στην Ινδία - Τουλάχιστον 15 νεκροί

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στην Καλκούτα, στη βορειοανατολική Ινδία, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Αρκετοί άλλοι από τους ενοίκους «διασώθηκαν» από δωμάτια και την οροφή του ξενοδοχείου, διευκρίνισε στον Τύπο ο επικεφαλής της αστυνομίας στην Καλκούτα, ο Μανότζ Βέρμα.

Η φωτιά εκδηλώθηκε χθες Τρίτη το βράδυ και πλέον έχει τεθεί υπό έλεγχο. Ωστόσο στοίχισε τη ζωή σε «τουλάχιστον 15 ανθρώπους», σύμφωνα με την ίδια πηγή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο οίκος S&P αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές - Διατήρησε την αξιολόγηση στο «A-»

Ο οίκος S&P αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές - Διατήρησε την αξιολόγηση στο «A-»

Ο οίκος αξιολόγησης S&P Global αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές και διατήρησε την αξιολόγηση στο A-, επισημαίνοντας τη σταθερή μείωση του δημόσιου χρέους, τα διαδοχικά δημοσιονομικά πλεονάσματα και την εκτιμώμενη συνέχιση του ανθεκτικού ρυθμού ανάπτυξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE