ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν βάζουμε μυαλό, δείτε πόσους κατήγγειλε σε 6 ώρες η Αστυνομία

Δεν βάζουμε μυαλό, δείτε πόσους κατήγγειλε σε 6 ώρες η  Αστυνομία

Έντονη η παρουσία της Αστυνομίας στους δρόμους , συγκεκριμένα μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών πραγματοποίησαν χθες (10/11) εκστρατεία για πρόληψη σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων και άλλων παραβάσεων.

Συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας για πρόληψη σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων, έλεγχο τροχαίων παραβάσεων, πάταξη της νεανικής παραβατικότητας και εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στην επαρχία Λεμεσού

Πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ωρών 2μ.μ. - 8μ.μ. χθες, από μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών (Ε.Ο.ΜΟ) της Τροχαίας Αρχηγείου, εκστρατεία στο πλαίσιο της πρόληψης οδικών τροχαίων συγκρούσεων.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο δευτερεύον οδικό δίκτυο της επαρχίας Λεμεσού, έγιναν εκατοντάδες έλεγχοι μηχανοκινήτων οχημάτων και τα μέλη του Ε.Ο.ΜΟ προέβησαν σε 98 καταγγελίες για τα ακόλουθα τροχαία αδικήματα:

25 για μη χρήση ζώνη ασφαλείας
22 για υπερβολική ταχύτητα
13 για οδήγηση χωρίς άδεια κυκλοφορίας, ΜΟΤ, άδεια οδηγού και πιστοποιητικό ασφάλειας
5 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση και
33 για διάφορα άλλα τροχαία παραπτώματα

Επίσης, στο πλαίσιο της αστυνόμευσης (Road Policing) για πρόληψη του εγκλήματος, μετά από ελέγχους που έγιναν, προέκυψαν 16 καταγγελίες, που αφορούσαν μεταξύ άλλων, αδικήματα παράνομης κατοχής ναρκωτικών, κατοχής επιθετικού οργάνου, επίθεσης εναντίον μέλους της Αστυνομίας και μαχαιροφορία.
Εξάλλου, με σκοπό την πάταξη της νεανικής παραβατικότητας και την πρόληψη σοβαρών τροχαίων συγκρούσεων και διαρρήξεων στην περιοχή του συμπλέγματος Μονής, μέλη των Αστυνομικών Σταθμών Μονής, Καλού Χωριού και Αγρού διενήργησαν συντονισμένη επιχείρηση.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, τα μέλη της Αστυνομίας διεξήγαγαν στατικούς ελέγχους σε διάφορα σημεία και έλεγξαν 74 οχήματα και 90 πρόσωπα.

Επίσης έγιναν συνολικά, 25 καταγγελίες για τα ακόλουθα τροχαία αδικήματα:
9 για παράβαση ορίου ταχύτητας
7 για παράβαση σήματος τροχαίας
4 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση και
5 για διάφορα άλλα τροχαία παραπτώματα
 
Στοχευμένη εκστρατεία για πρόληψη των οδικών τροχαίων συγκρούσεων και έλεγχο τροχαίων παραβάσεων στην επαρχία Πάφου
Πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ωρών 7π.μ. - 7μ.μ. χθες, από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πέγειας, εκστρατεία, για πρόληψη των οδικών τροχαίων συγκρούσεων στο δευτερεύον οδικό δίκτυο.
Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις περιοχές Πέγειας, Κόλπου των Κοραλλίων, παραλιακού δρόμου Κισσόνεργας και στον κύριο δρόμος Πέγειας – Αρόδων, έγιναν 41 έλεγχοι μηχανοκινήτων οχημάτων και προέκυψαν 17 τροχαίες καταγγελίες που αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα.
 
Ωστόσο, να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της νύκτας, 10-11/11/15, παγκύπρια έγιναν 613 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα, από τις οποίες 351 καταγγελίες για υπερβολική ταχύτητα.
Οι στοχευμένες εκστρατείες της Αστυνομίας συνεχίζονται παγκύπρια τόσο στο κύριο οδικό δίκτυο, όσο και το δευτερεύον οδικό δίκτυο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μάτι: Τρέχουν οι διαδικασίες για την δίκη σε β΄ βαθμό - Το μήνυμα Μητσοτάκη και η παραγγελία του Αρείου Πάγου

Μεγάλη Τετάρτη υπό την «σκιά» της Εργατικής Πρωτομαγιάς: Οι αγώνες για το 8ωρο και το πώς ξεκίνησε στην Κύπρο

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα



Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Η διασύνδεση του Κυπριακού με τα ευρωτουρκικά ήταν και παραμένει μία από τις επιδιώξεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος ξεκίνησε εδώ και μήνες ένα μαραθώνιο επαφών με ηγέτες της ΕΕ φτάνοντας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τον περασμένο Απρίλιο όπου σύμφωνα με την κυβέρνηση, υλοποιήθηκε ο στόχος που έθεσε από την αρχή, δηλαδή η διασύνδεση των ευρωτουρκικών με την πρόοδο στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top