Ύποπτη λευκή σκόνη εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στη Λευκωσία

Ύποπτη λευκή σκόνη εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στη Λευκωσία

Ύποπτο κιβώτιο σε ξενοδοχείο κινητοποίησε χθες βράδυ (11-11) την Πυροσβεστική υπηρεσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, η ώρα 12.52 λήφθηκε μήνυμα για την περισυλλογή ύποπτης λευκής σκόνης που εντοπίστηκε  σε μικρό ξύλινο κιβώτιο σε δωμάτιο του ξενοδοχείου στη Λευκωσία. 

Ανταποκρίθηκε ομάδα αντιμετώπισης χημικών ουσιών και με την χρήση ειδικού εξοπλισμού, το υλικό συσκευάστηκε και παραδόθηκε στην Αστυνομία για να σταλεί στο Κρατικό Χημείο.

Σε 46 κλήσεις για βοήθεια, 32 πυρκαγιές και 14 ειδικές εξυπηρετήσεις ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από η ώρα 06.00 της  10/11/2015 μέχρι και η ώρα 06.00 της 11/11/2015. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντη»: Επίκειται η ενημέρωση Υπουργικού από Φυτιρή – Δεν αποκλείεται η ανάθεση σε άλλη Αρχή

Υπόθεση «Σάντη»: Επίκειται η ενημέρωση Υπουργικού από Φυτιρή – Δεν αποκλείεται η ανάθεση σε άλλη Αρχή

Η Κυβέρνηση αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο αλλαγής στην πορεία των ερευνών για την υπόθεση «Σάντη», που σχετίζεται με τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη.