Ύποπτη λευκή σκόνη εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στη Λευκωσία

Ύποπτη λευκή σκόνη εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στη Λευκωσία

Ύποπτο κιβώτιο σε ξενοδοχείο κινητοποίησε χθες βράδυ (11-11) την Πυροσβεστική υπηρεσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, η ώρα 12.52 λήφθηκε μήνυμα για την περισυλλογή ύποπτης λευκής σκόνης που εντοπίστηκε  σε μικρό ξύλινο κιβώτιο σε δωμάτιο του ξενοδοχείου στη Λευκωσία. 

Ανταποκρίθηκε ομάδα αντιμετώπισης χημικών ουσιών και με την χρήση ειδικού εξοπλισμού, το υλικό συσκευάστηκε και παραδόθηκε στην Αστυνομία για να σταλεί στο Κρατικό Χημείο.

Σε 46 κλήσεις για βοήθεια, 32 πυρκαγιές και 14 ειδικές εξυπηρετήσεις ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από η ώρα 06.00 της  10/11/2015 μέχρι και η ώρα 06.00 της 11/11/2015. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE