LIFESTYLE

Ο χωρισμός που έσκασε σαν βόμβα! Χώρισαν γιατί αυτή μένει μόνιμα στην Κύπρο! Δεν άντεξε την απόσταση το όμορφο ζευγάρι

Ο χωρισμός που έσκασε σαν βόμβα! Χώρισαν γιατί αυτή μένει μόνιμα στην Κύπρο! Δεν άντεξε την απόσταση το όμορφο ζευγάρι

Μετά την επανασύνδεσή τους το καλοκαίρι, ο Θοδωρής Μισόκαλος και η επί δύο χρόνια σύντροφός του Χαριτίνη Ηλιάδου αποφάσισαν να χωρίσουν και πάλι. Το ζευγάρι εδώ και 20 μέρες ακολουθεί χωριστούς δρόμους, καθώς –όπως φαίνεται– δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της απόστασης.

Ο αδελφός της Ελένης Μενεγάκη, μετά το τέλος της στρατιωτικής του θητείας στο Ναυτικό, παραμένει στην Αθήνα, ενώ η Θεσσαλονικιά πρώην σύντροφός του συνεχίζει τη ζωή της στην Κύπρο, όπου ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια πραγματοποιόντας παράλληλα και  τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ.

Ο Θόδωρος Μισόκαλος έχει χωρίσει εδώ και λίγες μέρες με την μέχρι πρότινος αγαπημένη του. Η σχέση του με τη Χαριτίνη Ηλιάδου, όπως φαίνεται έκανε τον κύκλο της και μετά από τρία χρόνια αποφάσισαν να βάλουν τέλος.

Θοδωρής Μισόκαλος: Ο αδελφός της Ελένης Μενεγάκη χώρισε οριστικά!

Η απόσταση όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των πρόσφατων δημοσιευμάτων έπαιξε σημαντικά το ρόλο της, καθώς η Χαριτίνη ζει και σπουδάζει στην Κύπρο. Ο γοητευτικός αδερφός της Ελένης Μενεγάκη λοιπόν είναι και πάλι μόνος και το τελευταίο διάστημα πραγματοποιεί αρκετά νυχτοπερπατήματα.

Την Παρασκευή βρέθηκε με φίλους του στο Teatro, ενώ το επόμενο βράδυ βρέθηκε με την αδερφή του, το Μάκη Παντζόπουλο και συνεργάτες της εκπομπής του Alpha, στο κέντρο που τραγουδά ο Πάνος Κιάμος και η Αγγελική Ηλιάδη.

misokalos-kallimoukou (2)

Εκεί λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες του περιοδικού ΟΚ εντοπίστηκε να φλερτάρει με μία επίσης πρόσφατα χωρισμένη όμορφη παρουσία. Ο λόγος για την Αντωνία Καλλιμούκου, η οποία μετά από 2,5 χρόνια σχέσης με τον επιχειρηματία Ιάσονα Συνετό, χώρισε. «Όπως όλα δείχνουν, δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια», ανέφερε πηγή στο περιοδικό.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top