Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη 43χρονος που διώκεται στην Κύπρο για κλοπή - Αναμένεται απόφαση για την έκδοσή του

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη 43χρονος που διώκεται στην Κύπρο για κλοπή - Αναμένεται απόφαση για την έκδοσή του

Ένας 43χρονος Έλληνας συνελήφθη σε εκτέλεση ευρωπαϊκού εντάλματος των κυπριακών αρχών, με την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική ομάδα που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές.

Συγκεκριμένα κατηγορείται για κλοπή που φέρεται να τελέστηκε πέρσι στην Κύπρο με λεία 500.000 ευρώ, σε χρήματα, τιμαλφή και χρυσαφικά.

Ο 43χρονος αρνείται την κατηγορία και παραμένει υπό κράτηση μέχρι να αποφασιστεί, εάν θα εκδοθεί στην Κύπρο για να δικαστεί εκεί.

Ο 43χρονος συνελήφθη, χθες το βράδυ, στον κρατικό αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE