Γ.Ομήρου : “Καταδικάζουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας αυτή την άνανδρη δολοφονική ενέργεια”

Γ.Ομήρου : “Καταδικάζουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας αυτή την άνανδρη δολοφονική ενέργεια”

Με όλη τη δύναμη της ψυχής καταδικάζει ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.

Οπως αναφέρει γραπτή δήλωσή του, η τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία συγκλονίζει ολόκληρο τον κόσμο. Πρόκειται για μια επίθεση η οποία στοχεύει την ασφάλεια και την σταθερότητα ολόκληρης της ανθρωπότητας.
 
“Καταδικάζουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας αυτή την άνανδρη δολοφονική ενέργεια”, τονίζει ο Πρόεδρος της Βουλής και σημειώνει πως η επίθεση αυτή υπογραμμίζει την ανάγκη μιας παγκόσμιας κινητοποίησης για αντιμετώπιση του απεχθούς φαινομένου της τρομοκρατίας και των αιτίων που την προκαλούν.
 
“Η νέα αυτή επίθεση δεν πρέπει να οδηγήσει  σε μια φοβική παγκόσμια κοινωνία. Κάτι τέτοιο θα εξυπηρετούσε τους στόχους της τρομοκρατίας”, καταλήγει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE