Εκδήλωση συμπαράστασης στο γαλλικό λαό την Κυριακή (15/11) στη Λεμεσό

Εκδήλωση συμπαράστασης στο γαλλικό λαό την Κυριακή (15/11) στη Λεμεσό

Τη μνήμη των θυμάτων των χθεσινοβραδινών τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι καλούνται να τιμήσουν την Κυριακή οι Λεμεσιανοί πολίτες, σε συγκέντρωση συμπαράστασης που οργανώνει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Alliance Française Λεμεσού, σε συνεργασία με την τοπική εφημερίδα "Λεμεσός".

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής της Alliance Française Λεμεσού, Bertrand Baldet, γινόμαστε μάρτυρες μιας τεράστιας τραγωδίας και τα τρομοκρατικά κτυπήματα στη γαλλική πρωτεύουσα ήταν ένα ταρακούνημα για τους Γάλλους που διαμένουν στην Κύπρο.
 
Αυτές τις ώρες, συνέχισε, όπου αποδεικνύεται πόσο ευάλωτοι είμαστε, χρειάζεται αλληλεγγύη μεταξύ των λαών και πρέπει να δείξουμε πως δεν φοβόμαστε την τρομοκρατία.
 
Ο κ. Baldet κάλεσε όλους να λάβουν μέρος στην αυριανή εκδήλωση συμπαράστασης που θα πραγματοποιηθεί στις 19:00, στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, έξω από το Διοικητήριο, κατά τη διάρκεια της οποία θα γίνει άναμμα κεριών στη μνήμη των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.