Χωρίς νερό από το πρωί αρκετές περιοχές της Πάφου - Ποιος ο λόγος

Χωρίς νερό από το πρωί αρκετές περιοχές της Πάφου - Ποιος ο λόγος

Χωρίς νερό παραμένουν απο νωρίς το πρωί αρκετές περιοχές της Επαρχίας Πάφου λόγω σοβαρής βλάβης που υπέστη ο κεντρικός αγωγός υδροδότησης της Πάφου και περιαστικών περιοχών της επαρχίας που βρίσκεται σε σημείο βόρεια της Γεροσκήπου.

Η ασυνήθιστα υψηλή κατανάλωση νερού που παρατηρηθηκε γύρω στις 6 το πρωί κινητοποιήσε Συνεργείο του Τμήματος Ανάπτυξεως Υδάτων.

Ο Επαρχιακός Μηχανικός του Τμήματος Αναπτυξεως Υδάτων Πάφου Χάρης Κασιουλής δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως από την βλάβη του Κεντρικού Αγωγού, επηρεάζονται οι Δήμοι Πάφου και Ακάμα καθώς και οι κοινότητες Χλώρακας και Λέμπας.

Πρόσθεσε ότι η βλάβη που παρατηρείται στον αγωγό βρίσκεται σε μεγάλο βάθος, «κάτι το οποίο δυσχεραίνει τις εργασίες αποκατάστασης από Συνεργείο του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων το οποίο βρίσκεται εκεί από την πρώτη στιγμή».

Ο κ Κασιουλής δήλωσε ότι η υδροδότηση θα επανέλθει σταδιακά ενώ η πλήρης αποκατάσταση της παροχής νερού αναμένεται να γίνει το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί.

Την περιοχή επισκέφτηκε και ο Πρόεδρος του ΕΟΑ Πάφου Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης. Ανέφερε ότι η βλάβη φαίνεται να οφείλεται στο μπάζωμα του αγωγού από μεγάλο όγκο χώματος.

Ο αγωγός αυτός μεταφέρει καθημερινά πέραν των 30 χιλιάδων κυβικών μέτρων νερού καλύπτοντας τα δυο τρίτα των αναγκών ολόκληρης της επαρχίας σε πόσιμο νερό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.