ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απαντά η Κυβέρνηση για το Τσίρειο: «Υπάρχει πιστοποιητικό καταλληλότητας που έχει χορηγήσει ο Δήμος Λεμεσού»

Απαντά η Κυβέρνηση για το Τσίρειο: «Υπάρχει πιστοποιητικό καταλληλότητας που έχει χορηγήσει ο Δήμος Λεμεσού»

«Υπήρξε μια παρανόηση και μεταδίδεται λανθασμένα ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι καταρρέει το Τσίρειο και υπάρχει πρόβλημα», είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Το Τσίρειο στάδιο έχει λάβει το πιστοποιητικό καταλληλότητας του Δήμου Λεμεσού, ενώ έχουν ληφθεί και θα ληφθούν και άλλα διορθωτικά μέτρα για αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετώπιζε, σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Βίκτωρα Παπαδόπουλο, ο οποίος προέβηκε σε διευκρινιστική δήλωση για το θέμα, την Τρίτη, στο Προεδρικό.

Εκείνο που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χθες (16/11) εξηγούσε στα εγκαίνια και στην κατάθεση του θεμέλιου λίθου για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, διευκρίνισε, «ήταν ότι όταν το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ πριν ένα, ενάμιση χρόνο είχε έρθει εδώ στο Προεδρικό για την κατασκευή γηπέδου της ΑΕΚ στο χώρο του ΓΣΖ, ο Πρόεδρος τους είχε εξηγήσει τότε ότι προτεραιότητα τότε – και τώρα – της Κυβέρνησης είναι η κατασκευή νέου γηπέδου των τριών ομάδων στη Λεμεσό γιατί τότε το Τσίρειο αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα».

Έκτοτε, συνέχισε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, «έχουν γίνει πάρα πολλές ενέργειες και τεχνικοί των δημοσίων έργων έχουν επιθεωρήσει το Τσίρειο μαζί με τους μηχανικούς του Τσιρείου», προσθέτοντας ότι «έχουν καταλήξει σε αποφάσεις, έχουν γίνει διορθωτικά έργα».

«Ήδη έχει προγραμματιστεί κονδύλι γύρω στα €2.700.000 για την ασφάλεια του Τσιρείου, έχει βγει το πιστοποιητικό καταλληλότητας από το Δήμο Λεμεσού και άρα είναι προφανές ότι το Τσίρειο δεν κινδυνεύει με κατάρρευση», σημείωσε.

Σε σχόλιο δημοσιογράφου ότι άρα το Τσίρειο στάδιο είναι ασφαλές ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι «υπάρχει το πιστοποιητικό καταλληλότητας που τους έχει χορηγήσει ο Δήμος, έγιναν οι μελέτες, γίνονται έργα, έγιναν έργα και θα γίνουν και άλλα για την ασφάλεια του Τσιρείου»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top