Τ/κ πολιτικοί: Ζητούν τιμωρία των δραστών που επιτέθηκαν σε Τ/κ

Τ/κ πολιτικοί: Ζητούν τιμωρία των δραστών που επιτέθηκαν σε Τ/κ

Τη σύλληψη και τιμωρία των δραστών των επιθέσεων που σημειώθηκαν τη Δευτέρα κατά Τ/κ, ζητούν με δηλώσεις τους Τ/κ πολιτικοί.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο λεγόμενος πρωθυπουργός τους ψευδοκράτους Ομερ Καλίοντζου ανέφερε ότι αν δεν υπάρξει τιμωρία που να λειτουργήσει αποτρεπτικά, αυτά τα περιστατικά θα αυξηθούν.

Συνέστησε παράλληλα οι δύο κοινότητες να επιδεικνύουν τη δέουσα προσοχή για τέτοια θέματα.

Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας του Κόμματος Κοινοτικής Δικαιοσύνης Suphi Hüdaoğlu καταδίκασε τις επιθέσεις, ζητώντας την τιμωρία των υπαιτίων.

Χαρακτήρισε θετική την αντίδραση του Προέδρου Αναστασιάδη, για να προσθέσει ότι η “ελληνοκυπριακή διοίκηση” θα πρέπει να αποτρέψει τέτοιες επιθέσεις.

Τέλος, ανέφερε πως είναι θλιβερή η ανάμειξη μαθητών στα επεισόδια, ενώ πρόσθεσε ότι οι επιθέσεις στοχεύουν στην παρεμπόδιση της διαδικασίας επίλυσης του Κυπριακού. Δεν πρέπει να κατηγορείται ολόκληρη η ε/κ κοινότητα για το περιστατικό, κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η αύξηση της εγκληματικότητας και οι συνεχείς υποθέσεις που απασχολούν την επικαιρότητα εντείνουν το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών και δοκιμάζουν την εμπιστοσύνη προς τους θεσμούς, η δημόσια συζήτηση για την αποτελεσματικότητα των μηχανισμών ασφάλειας βρίσκεται στο επίκεντρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE