ΠΑΡΑ-THEMA

O παιχταράς της ΑΕΛ ίσως ψάχνεται να επιστρέψει Κύπρο! Ούτε στον πάγκο δεν τον έχει ο προπονητής του

O παιχταράς της ΑΕΛ ίσως ψάχνεται να επιστρέψει Κύπρο! Ούτε στον πάγκο δεν τον έχει ο προπονητής του

Πέρασε τα καλύτερα ποδοσφαιρικά χρόνια της καριέρας του στην ομάδα της Λεμεσού. Εξαιτίας των καλών του εμφανίσεων μάλιστα, κλήθηκε στην Εθνική ομάδας της χώρας του, της οποίας παραμένει βασικό και αναντικατάστατο μέλος, όμως το ίδιο δεν ισχύει και για την νέα του ομάδα που μάλλον δεν τον έχουν στις επιλογές ούτε καν για 18αδα.

Ο λόγος για τον Καρλίτος Σοάρες που μπορεί στις 3 Ιουλίου να ανακοινώθηκε από την ομάδα του Ηρακλη Θεσαλλονίκης, ωστόσο από τότε μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί πολύ λίγο, ενώ τις τελευταίες δυο αγωνιστικές, παρά το γεγονός ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε για δυο βδομάδες, ο προπονητής του δείχνει να μην τον υπολογίζει, αφού είδε τα τελευταία δυο παιχνίδια από την…κερκίδα.

Χαρακτηριστίκό είναι και το δημοσιέυμα οπαδικού site του Γηραιού που γράφει:

Μπορεί στον Ηρακλή να μην έχει καταφέρει όχι μόνο να κερδίσει μία θέση στην αρχική ενδεκάδα, αλλά και στην τελική 18αδα του εκάστοτε αγώνα, ωστόσο τα πράγματα είναι διαφορετικά για τον Καρλίτος, όταν αυτός αγωνίζεται με το Πράσινο Ακρωτήρι.

Ο Αφρικανός μπακ του Ηρακλή, έπαιξε βασικός στο παιχνιδι με την Κένυα, στο οποίο η ομάδα του ηττήθηκε με 1-0.

carlitos-960x600

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ο τεχνικός του Ηρακλή δείχνει να μην τον υπολογίζει αφού και πριν από μερικές μέρες και πάλι γράφτηκε ότι ο Καρλίτος θα βρίσκεται στην κερκίδα του Καυταντζόγλειου

«Για πρώτη φορά από την αρχή της χρονιάς ο Νίκος Ζιαμπάρης, έμεινε εκτός αποστολής, αφού για τους Καρλίτος και Μπουλούτ, αυτή ήταν η δεύτερη φορά που έμειναν εκτός πλάνων για τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Και για τους τρεις παίκτες η απόφαση ήταν καθαρά του Ελληνα τεχνικού, αφού κανείς τους δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Περισσότερες λεπτομέρειες από την πλευρά της ΠΑΕ, δεν έγιναν γνωστές για το συγκεκριμένο θέμα.»

carlitos pourtoulidis

Με τα πιο πάνω δεδομένα, είναι πιθανόν ο Καρλίτος, αν μείνει ελεύθερος από την ομάδα του Ηρακλή, την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να επιστρέψει Κύπρο καθώς οι μετοχές του στο νησί μας είναι αυξημένες, καθώς και οι «μνηστήρες» του αναμένεται να είναι πολλοί.

11692665_846227392132698_5876500221804818665_n

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top