ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τέσσερις συλλήψεις μαθητών για τα επεισόδια! Φέρεται να παραδέχτηκαν ενοχή – Πληρώνει τις ζημιές η Κυβέρνηση

Τέσσερις συλλήψεις μαθητών για τα επεισόδια! Φέρεται να παραδέχτηκαν ενοχή – Πληρώνει τις ζημιές η Κυβέρνηση

Στη σύλληψη τεσσάρων μαθητών Λυκείου της Λευκωσίας, δύο εκ των οποίων είναι δίδυμα αδέρφια, προέβη το απόγευμα η Αστυνομία, εκτελώντας δικαστικό ένταλμα.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι πρόκειται για δύο 18χρονους, έναν 17χρονο και έναν 16χρονο. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας οι 4 συλληφθέντες μαθητές φέρεται να παραδέχτηκαν ενοχή, για αυτό και δεν είναι ξεκάθαρο το αν θα περάσουν από δικαστήριο.

Στο πλαίσιο των ερευνών του ΤΑΕ Αρχηγείου και αξιολογώντας στοιχεία και μαρτυρίες, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των προσώπων αυτών, πρόσθεσε, σε σχέση με τα ακόλουθα αδικήματα: Επιθέσεις που προκαλούν πραγματική σωματική βλάβη, κακόβουλη ζημιά, διασάλευση της ειρήνης σε δημόσιο χώρο, ανησυχία, υποκίνηση βίας και μίσους λόγω γενετήσιου προσανατολισμού ή ταυτότητας φύλου, αδικήματα σε σχέση με τον περί καταπολέμησης ορισμένων μορφών εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας και συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος.

Ερωτηθείς σχετικά με το χρόνο των συλλήψεων, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι οι συλλήψεις έγιναν σήμερα το απόγευμα με βάση δικαστικά εντάλματα που είχαν εκδοθεί προηγουμένως, ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε δηλώσει νωρίτερα σήμερα Τετάρτη (18/11) ότι η Κυβέρνηση θα καλύψει τις ζημιές στα οχήματα που προκάλεσαν ζημιές οι μαθητές στα επεισόδια της Δευτέρας (16/11)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top