Με τροφική δηλητηρίαση ο Νετανιάχου - Δεν παρέστη στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου του Ισραήλ

Με τροφική δηλητηρίαση ο Νετανιάχου - Δεν παρέστη στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου του Ισραήλ

Άρρωστος με τροφική δηλητηρίαση είναι από το βράδυ του Σαββάτου ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου – όπως ανακοίνωσε το γραφείο του.

Όπως αναφέρουν οι Times of Israel, ο Νετανιάχου δεν παρέστη στην εβδομαδιαία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου σήμερα το πρωί και θα εργαστεί από το σπίτι του για τις επόμενες τρεις ημέρες.

Ο Νετανιάχου άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της νύχτας και εξετάστηκε στο σπίτι του από τον Δρ. Άλον Χέρσκο, διευθυντή του τμήματος εσωτερικής ιατρικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Hadassah — Ein Kerem.

Ο Χέρσκο διέγνωσε τον πρωθυπουργό με εντερική φλεγμονή που προκλήθηκε από την κατανάλωση χαλασμένων τροφίμων.

Η κατάσταση του Νετανιάχου κρίθηκε καλή μετά από περαιτέρω εξετάσεις, σύμφωνα με το γραφείο του, το οποίο πρόσθεσε ότι του χορηγούνται ενδοφλέβια υγρά λόγω της αφυδάτωσης που προκάλεσε η ασθένεια.

Ο 75χρονος Νετανιάχου αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, ενώ το 2023, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την τοποθέτηση βηματοδότη μετά από παροδικό καρδιακό αποκλεισμό.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης ΠτΔ προς Ζελένσκι - «Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει εισβολή και κατοχή»

Μήνυμα στήριξης ΠτΔ προς Ζελένσκι - «Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει εισβολή και κατοχή»

Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και Πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντιμίλ Ζελένσκι.

BEST OF TOTHEMAONLINE