ΔΗΣΥ – ΕΔΕΚ: Νέο κεφάλαιο συνεργασίας για τις προκλήσεις της κοινωνίας

ΔΗΣΥ – ΕΔΕΚ: Νέο κεφάλαιο συνεργασίας για τις προκλήσεις της κοινωνίας

Συνάντηση γνωριμίας και συνεργασίας είχε σήμερα η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με τον νέο Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Νίκο Αναστασίου, στα γραφεία του ΔΗΣΥ.

Η κ. Δημητρίου συνεχάρη τον κ. Αναστασίου για την ανάληψη των καθηκόντων του, υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό και εποικοδομητικό κλίμα, με τις δύο πλευρές να ανταλλάσσουν απόψεις για τα καίρια ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία και τους πολίτες.

Κοινός στόχος, όπως τονίστηκε, είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων και η ουσιαστική ανταπόκριση στις προσδοκίες των πολιτών. «Μέσα από τη συλλογικότητα και την κοινοβουλευτική συνεργασία μπορούμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας και να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους», επισημάνθηκε μετά τη συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE