Βλέπουν ανθρώπινο χέρι πίσω από την πυρκαγιά στις Δύμες – Έγιναν στάχτη πεύκα και αμυγδαλιές

Βλέπουν ανθρώπινο χέρι πίσω από την πυρκαγιά στις Δύμες – Έγιναν στάχτη πεύκα και αμυγδαλιές

Σε ανθρώπινο παράγοντα αποδίδεται φωτιά που ξέσπασε σήμερα, Τρίτη, στην κοινότητα Δύμες, της Επαρχίας Λεμεσού και η οποία τέθηκε υπό έλεγχο, αφού έκαψε έξι δεκάρια πεύκα, αμυγδαλιές και χαμηλή άγρια βλάστηση.

Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών, η φωτιά, που ξέσπασε στις 13:25, από τη χρήση ηλεκτρικού εργαλείου (σμυρίλιο), τέθηκε υπό έλεγχο στις 14:45.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν 35 άτομα του Τμήματος Δασών με έξι πυροσβεστικά οχήματα, ένα βυτιοφόρο καθώς και 12 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα.

Από αέρος επιχείρησαν τα τέσσερα μισθωμένα αεροπλάνα της Μοίρας Αεροπυρόσβεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE