Χειροπέδες σε 58χρονο - Μεταφέρθηκε μεθυσμένος στις Πρώτες Βοήθειες και προκάλεσε αναστάτωση

Χειροπέδες σε 58χρονο - Μεταφέρθηκε μεθυσμένος στις Πρώτες Βοήθειες και προκάλεσε αναστάτωση

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο τμήμα πρώτων βοηθειών [ΤΑΕΠ] του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, γύρω στις 7.40 χθες το βράδυ, άντρας ηλικίας 58 ετών, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και κατά την παρουσία στον χώρο εξέτασης ασθενών, άρχισε να φωνάζει και να προκαλεί ανησυχία.

Μέλος της Αστυνομίας που υπηρετεί ως μέλος της φρουράς στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, προχώρησε στη σύλληψη του για τα αυτόφωρα αδικήματα της μέθης, και πρόκλησης ανησυχίας σε δημόσιο μέρος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.

BEST OF TOTHEMAONLINE