Τραυματίστηκε αστυνομικός σε ποδοσφαιρικό αγώνα

Τραυματίστηκε αστυνομικός σε ποδοσφαιρικό αγώνα

Σοβαρά τραυματίας στο κεφάλι με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από καπνογόνο είναι αστυνομικός, μετά από επίθεση που δέχτηκε έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου.

Ο αστυνομικός βρισκόταν γύρω στις 19.30 το Σάββατο, 21/11 έξω από τη θύρα 12, όταν κάποιος τον πετυχε με φωτοβολίδα, τραυματίζοντας τον σοβαρά στο κεφάλι, ενώ εκτός αυτού φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει δεχθεί και μια καρέκλα στο κεφάλι.

 O άτυχος αστυνομικός χρειάστηκε ασθενοφόρο για να αποχωρήσει απ' το γήπεδο, χωρίς να είναι σαφές, πόσο σοβαρά έχει χτυπήσει. 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να διαβάλλει το ήθος και την ακεραιότητά μας»

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να διαβάλλει το ήθος και την ακεραιότητά μας»

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE