Τραυματίστηκε αστυνομικός σε ποδοσφαιρικό αγώνα

Τραυματίστηκε αστυνομικός σε ποδοσφαιρικό αγώνα

Σοβαρά τραυματίας στο κεφάλι με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από καπνογόνο είναι αστυνομικός, μετά από επίθεση που δέχτηκε έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου.

Ο αστυνομικός βρισκόταν γύρω στις 19.30 το Σάββατο, 21/11 έξω από τη θύρα 12, όταν κάποιος τον πετυχε με φωτοβολίδα, τραυματίζοντας τον σοβαρά στο κεφάλι, ενώ εκτός αυτού φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει δεχθεί και μια καρέκλα στο κεφάλι.

 O άτυχος αστυνομικός χρειάστηκε ασθενοφόρο για να αποχωρήσει απ' το γήπεδο, χωρίς να είναι σαφές, πόσο σοβαρά έχει χτυπήσει. 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ThemaOnline, η Ιωάννα Φωτίου, γνωστή και ως annie alexoui, μιλά με έντονο ύφος για τον φόβο, τη ρήξη της με τον κ. Φυτιρή, το καθεστώς στο οποίο βρίσκεται, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο συλλέγει και δημοσιοποιεί στοιχεία μέσα από τα βίντεο της.

BEST OF TOTHEMAONLINE