Star Κύπρος 2015: Κι όμως αυτή η φωτογραφία αξίζει… χίλια ευρώ! Μόλις κυκλοφόρησε στο internet (ΦΩΤΟ)

Star Κύπρος 2015: Κι όμως αυτή η φωτογραφία αξίζει… χίλια ευρώ! Μόλις κυκλοφόρησε στο internet (ΦΩΤΟ)

Λένε πως μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις! Σ’ αυτήν την περίπτωση η φωτογραφία αξίζει… χίλια ευρώ.

Γράφει ο Στέφανος Χαραλάμπους – Lifestyle Editor

Η Μαρία Μοράρου λοιπόν, πέρα από τους δύο τίτλους που κατάφερε να κατακτήσει στο μεγάλο τελικό του Star Κύπρος 2015, έχει πάρει και το δώρο του χορηγού που ήταν μια επιταγή χιλίων ευρώ.

Όπως δήλωσε η ίδια δεν αποφάσισε ακόμη πως θα αξιοποιήσει αυτό το ποσό. Το πιο πιθανό είναι πως θα επενδύσει αυτά τα χρήματα στις σπουδές της.

Ο φωτογράφος, Ανδρέας Βασιλείου, ανέβασε στο διαδίκτυο τη συγκεκριμένη φωτογραφία, η οποία αν κρίνουμε από τα likes και τα σχόλια, φαίνεται πως αρέσει πολύ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση με τα «credits» κι ακολούθως τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE