ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Μετά τον Alpha κι άλλο μεγάλο Ελληνικό κανάλι «κατηφορίζει» στην Κύπρο – Όλες οι λεπτομέρειες

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Μετά τον Alpha κι άλλο μεγάλο Ελληνικό κανάλι «κατηφορίζει»  στην Κύπρο – Όλες οι λεπτομέρειες

Για τα καλά φαίνεται πως έχει ανοίξει η όρεξη, στους επιχειρηματικούς κύκλους της χώρας, που εδράζονται στον χώρο των media.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει έντονη κινητικότητα για να «κατέβει» στην Κύπρο ακόμη ένα μεγάλο Ελληνικό κανάλι.

Ο λόγος  για τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο οποίος ανήκει στον επιχειρηματία και πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο.

Στον ειδησεογραφικό όμιλο Σκάι ανήκει πέραν του ομώνυμου τηλεοπτικού σταθμού και τρεις ραδιοφωνικοί σταθμοί, καθώς και το ηλεκτρονικό portal skai.gr.

Επίσης, ο Γιάννης Αλαφούζος είναι μεγαλομέτοχος της εφημερίδας «Καθημερινής» στην Ελλάδα, η οποία εκδίδεται στην Κύπρο από τις «Ειδικές Εκδόσεις».

Ως εκ τούτου οι αδελφοί Λοττίδη μετά την εφημερίδα «Καθημερινή», προσβλέπουν να φέρουν στο νησί και τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, μπαίνοντας δυναμικά και σ΄ αυτό τον χώρο.

Σύμφωνα με πηγές μας, την δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο παρότι οι συζητήσεις μεταξύ των Κύπριων επιχειρηματιών και του Γιάννη Αλαφούζου, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Μετά τον Αlpha Κύπρου, λοιπόν, ο οποίος θα κάνει την εμφάνιση του στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στις αρχές του 2016, αναμένουμε με αγωνία να δούμε πως θα εξελιχτούν οι διαπραγματεύσεις για να «κατηφορίσει» στο νησί μας και ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top